Në Shtëpi. LS Morgan

Në Shtëpi

Год выпуска: 0

Автор произведения: LS Morgan

Серия:

Жанр: Современная зарубежная литература

Издательство: Tektime S.r.l.s.

isbn: 9788835419679

Краткое описание:

Një libër nga LS Morgan Një përrallë tërheqëse dhe dramatike, që na udhëheq drejt ndjenjave të thella dhe pyetjeve të çmuara. Dhimbja, humbja dhe ndjenjat e një vajze 8-vjeçare përjetohen fuqishëm dhe ne rrëmbehemi në një udhëtim, pas në kujtimet e saj, në vendin e kujtimeve të dhimbshme, por gjithashtu të dashura: shtëpinë e saj.